Forrás Áruház Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Extra akció
Költs okosan!
Extra akció
Kiemelt ajánlatok
Nézd meg itt
Széles választék
Családbarát árak
Széles választék
Akciós termékek
Válogass kedvedre
Mindent egy helyen
Vásárolj kényelmesen
Mindent egy helyen
Megbízható forrásból
Áruházaink
Segítőkész munkatársak
Friss árukészlet
Segítőkész munkatársak
Kényelmes vásárlás
Kártyaigénylés

Új termékeink

Nem található termék.

Vásárlói vélemények

VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Rengeteg termékük van, mindegyikből tartanak olcsóbb és drágább kategóriásat. A polcokon minden megtalálható a tej- és gluténérzékenyek számára is. Árban azt mondanám, hogy a termékek 85-90%-a jó árban van, de akadnak olyan dolgok is, amiket máshol olcsóbban lehet beszerezni. Az alkalmazottak kedvesek és segítőkészek. Szeretek a Forrás Áruházba járni!

Csomós Zsolt

A dolgozók nagyon kedvesek és segítőkészek. Rendkívül széles a választék, és sok termék olcsóbb, mint a sarki boltokban. A mirelit osztály kínálata különösen nagy. A húsárukat tekintve jó tudni, hogy néhány terméket csak nagy kiszerelésben lehet megvásárolni. Érdemes legalább fél órára terveznünk a vásárlást, mivel akaratlanul is lassan haladunk az áruházban. A higiéniára ügyelnek, gyakran felmossák a padlót is.

Mihály Gergő

Kizárólag a Forrásba megyek 1,5-2 hetente vásárolni, mert úgy érzem, biztonságban megtehetem. Maximálisan odafigyelnek a szabályokra és a vásárlókra, az eladók is maszkban-kesztyűben dolgoznak. Külön említésre méltó, hogy a dolgozók (a biztonsági őr, az árufeltöltő, a pénztáros - MINDENKI) nagyok előzékenyek és végtelenül türelmesek. Nagyon köszönjük a munkájukat!

Fodorné Andrea