Rólunk

A Forrás Áruház története két évtizede Ebesen kezdődött, első áruházunk átadásával. Később, a fogyasztói igényekhez igazodva - a kelet-magyarországi régióban - három újabb áruház nyitotta meg kapuit: Miskolcon, Nyíregyházán és Gyöngyösön. A Forrás Áruház-lánc az élelmiszerkereskedelmi ágazat meghatározó és dinamikusan növekvő szereplőjévé vált.

„A megbízható Forrás” szlogen kiválóan összefoglalja stratégiánkat. Olyan áruházlánc vízióját valósítottuk meg, amely teljeskörűen kiszolgálja a vonzáskörzetében tevékenykedő kereskedők elvárásait. Partnereink átlátható és rendezett eladótérben, versenyképes áron, vásárlási limit nélkül intézhetik az árubeszerzést. Széles kínálattal szolgálunk, legyen szó élelmiszer-kiskereskedelmi termékekről, üzlethelyiségek takarításához nélkülözhetetlen vegyiáruról vagy irodák napi ügymenetéhez szükséges kellékek beszerzéséről. Nem szükséges minden árucikkből egész kartonnal vásárolni, akár néhány hiányzó termékért is érdemes minket választania a környékbeli kisboltok tulajdonosainak vagy vendéglátóhelyek üzletvezetőinek.

Vevőink elsősorban viszonteladók és vállalkozók, de magánszemélyek részére is kiállítunk vásárlói kártyát. Áruházainkban minden megtalálható, amire egy családi háztartásban szükséges lehet. Ha egy háztartás nálunk szerzi be havi élelmiszer-szükségletét, jelentős megtakarítással számolhat a családi kasszában.

Üzleti partnereinket és lakossági vásárlóinkat egyaránt időszakos kedvezményekkel várjuk: hetente, kéthetente és havonta megújuló akciós ajánlataink elérhetőek a honlapunkon és a Facebook-oldalunkon.

A vásárlói visszajelzéseket kínálatunk alakításában elsődleges tényezőként tartjuk számon. Mindenkori célunk, hogy lépést tartsunk a vásárlói szokásokkal és fogyasztói igényekkel. Az elmúlt években - partnereink igényeit felmérve - folyamatosan bővítjük a házi készítésű (kézműves) élelmiszer-palettánkat, és szélesítjük az egészségtudatos táplálkozásban népszerű bio- és reform élelmiszerek választékát, illetve táplálék-kiegészítőket és vitaminokat is forgalmazunk.

Munkatársaink számára modern infrastruktúrát és emberközpontú munkakörnyezetet biztosítunk, így alacsony a fluktuáció. Arra törekszünk, hogy alkalmazottaink elégedettek legyenek a munkafeltételekkel, és a nálunk vásárlók magas színvonalú kiszolgálásban részesüljenek.

Vevőink, beszállítóink és áruházaink dolgozóinak bizalma olyan alap, amelyre hosszú távon építkezhetünk, és amely a közös jövő és a közösen elért sikerek záloga.